Zakelijk evenement

25 juni 2018

Op woensdag 27 juni organiseren Mahler Vastgoed Ontwikkeling en Bouwbedrijf Frans Vink & Zonen B.V. een formeel evenement om de zakelijke betrokkenen van het project ROOS Zevenhuizen te bedanken. Het evenement valt samen met de start van de sloopwerkzaamheden aan het voormalig gemeentehuis. Genodigden hebben een uitnodiging per e-mail ontvangen.

De werkzaamheden ten behoeve van project ROOS Zevenhuizen zijn onlangs voorzichtig begonnen. Een mijlpaal die de organisatie graag samen met de betrokkenen wil vieren. Tijdens de ontwikkeling is er namelijk één of meermaals beroep gedaan op diverse organisaties en personen om het plan te verbeteren of te ondersteunen bij het proces. Dit is enorm gewaardeerd het aankomende hoogtepunt wordt dan ook aangegrepen als de gelegenheid om de betrokkenen te bedanken.

Het evenement vindt plaats in de namiddag op het Dorpsplein in Zevenhuizen. Op het evenement zal Burgemeester Kats een handeling verrichten die symbool zal staan voor de start van de sloopwerkzaamheden.

Het evenement is voor de zakelijke betrokkenen van project ROOS Zevenhuizen om hen de bedanken voor hun bijdrage. Een feest voor de kopers wordt later dit jaar georganiseerd. Dit zal plaatsvinden bij de start van de bouw, als de eerste paal de grond ingaat. Over dit evenement wordt na de zomer geïnformeerd.

 

ga naar nieuws