Verkoop gestart

24 november 2017

Gisteren is de verkoop van ROOS Zevenhuizen van start gegaan met een verkoopevenement in partycentrum La Baraque. Al voor 19.00 uur stonden de eerste belangstellenden voor de deur. Naast het verkrijgen van de verkoopinformatie konden de bezoekers ook de ondertekening van de grondovereenkomst aanschouwen.

De bezoekers van het eerste uur werden ontvangen met een glaasje bubbels van ’t huis. Zij konden in de speciaal aangeklede ruimte voor het verkoopevenement een plekje uitzoeken voor het podium, waar wethouder Jan Hordijk en projectontwikkelaar Tino Mahler de avond openden met een officieel moment: het ondertekenen van de grondovereenkomst. “Er had volgens mij wel nog een laag bovenop gekund,” grapt Hordijk bij het zien van de opkomst. “Er is kennelijk behoefte aan dit soort woningen in Zevenhuizen.” Na de ondertekening kreeg de wethouder symbolisch het eerste exemplaar van de verkoopbrochure uitgereikt.

Geïnteresseerden kunnen nu online inschrijven voor één van de woningen of appartementen. De inschrijfperiode sluit op donderdag 7 december 2017, 17.00 uur. In het inschrijfformulier wordt gevraagd naar voorkeursbouwnummers. Er wordt geadviseerd meerdere bouwnummers op te geven, zodat er, indien een eerste keuze niet gehonoreerd kan worden, inzicht is in de verdere voorkeuren. Interesse in één van de penthouses? De penthouses worden verkocht op basis van een bieden vanaf prijs. Geef in het formulier uw bod op.

Werkt u nog niet zo prettig digitaal? Een papieren versie van het inschrijfformulier is bij de makelaarskantoren op te halen en in te leveren. Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.

Op de website is er nu aanvullende verkoopinformatie beschikbaar, zoals de koopsommen (per bouwnummer in de woningzoeker en een totale prijslijst), de technische omschrijvingen en een online versie van de verkoopbrochure. Alle downloads zijn te vinden bij Kopersinformatie.

 

 

ga naar nieuws