Toewijzing

14 december 2017

De eengezinswoningen en appartementen in ROOS zijn vandaag toegewezen. De kandidaten die een woning hebben toegewezen gekregen, zijn hiervan telefonisch op de hoogte gesteld. Zij zullen vanaf 2 januari 2018 worden uitgenodigd bij één van de makelaars voor de eerste gesprekken. De kandidaten die geen woning hebben toegewezen gekregen, zijn schriftelijk op de hoogte gebracht.

Op donderdag 23 november 2017 ging de verkoop van ROOS Zevenhuizen van start. Inschrijven kon tot donderdag 7 december. Alleen de geïnteresseerden die zich in deze periode hadden ingeschreven, werden meegenomen in de selectieprocedure. Vanwege de grote belangstelling, met name voor de Plein- en Bosgrachtappartementen, konden niet alle inschrijvers worden verblijd met een woning. De kandidaten die geen woning hebben toegewezen gekregen, zijn reservekandidaten.

Reservekandidaten komen in aanmerking voor een woning als een eerste kandidaat afziet van de koop. Indien er een bouwnummer vrijkomt en in tweede instantie aan een andere kandidaat wordt toegewezen, neemt één van de makelaars telefonisch contact op.

Wilt u nog steeds wonen in ROOS Zevenhuizen? Het online inschrijfformulier is nog steeds beschikbaar. Indien u zich nu nog inschrijft, behoort u automatisch tot de reservekandidaten en komt u eventueel in aanmerking als een eerste kandidaat afziet.

 

 

ga naar nieuws