Start sloop

4 juni 2018

Zoals u mogelijk al heeft kunnen zien, zijn er in de afgelopen periode aanpassingen gedaan aan het openbaar gebied in het centrum van Zevenhuizen. De aanpassingen zijn ten behoeve van en ter voorbereiding op de sloopwerkzaamheden van het voormalig gemeentehuis die vandaag van start gaan.

De sloopwerkzaamheden van het voormalig gemeentehuis nemen naar verwachting acht weken in beslag nemen. De eerste week zullen de werkzaamheden zich voornamelijk aan de binnenzijde van het gebouw concentreren, waaronder asbest sanering. Vanaf circa 18 juni zal gestart worden met de sloop van de buitenzijde van het gebouw. De sloop aan de buitenzijde wordt uitgevoerd met behulp van hydraulische kranen.

De uitvoerend aannemer van project ROOS Zevenhuizen is Bouwbedrijf Frans Vink en Zonen B.V. uit Moordrecht. In opdracht van Bouwbedrijf Frans Vink zullen de sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd door de firma Schotte. De werktijden van de firma Schotte zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 17.30 uur. Incidenteel kan er ook op zaterdag gewerkt worden.

Te allen tijde draagt de aannemer zorg voor een goede bereikbaarheid van de directe omgeving voor bewoners en bezoekers van het centrum. Zijn er vragen over de werkzaamheden, kan contact opnemen worden met Bouwbedrijf Frans Vink en Zonen B.V.

 

ga naar nieuws