Start bouwevent

2 november 2018

Op woensdag 31 oktober organiseerden Mahler Vastgoed Ontwikkeling en Bouwbedrijf Frans Vink & Zonen B.V. een evenement voor de kopers van de woningen en commerciƫle ruimtes in ROOS. Het evenement stond in het teken van de start van de bouw en kennismaking met de nieuwe buren.

Volgende week zal er in het centrum van Zevenhuizen gestart worden met heiwerk ten behoeve van het nieuwbouwplan. De eerste symbolische paal is tijdens het event al de grond in geslagen, tezamen met een tijdcapsule. De tijdcapsule is gevuld met persoonlijke spulletjes van de kopers. De aannemer deed mee met een hamer en de ontwikkelaar met de verkoopbrochure op een USB-stick in de vorm van een roos. Wethouder Hordijk was ook uitgenodigd om het event bij te wonen. Hij had een armband meegebracht, bestaande uit kleine kralen. “Die kralen staan voor mensen en verbinding,” aldus de wethouder.

Op de tijdcapsule konden de aanwezigen ook een persoonlijk bericht schrijven. Gevarieerde teksten werden genoteerd, waaronder wensen van jonge stellen waarvan de woning in ROOS hun eerste huis wordt. Door vijf kopers werd de tijdcapsule uiteindelijk naar het gat in de grond gebracht. De plek waar de tijdcapsule in de grond is geplaatst, is niet toevallig. De locatie is ter hoogte van de entreehal van het appartementencomplex. In de entree komt een glas in lood raam met het logo van het project, waar de tijdcapsule dan precies onder ligt. “We hopen natuurlijk dat de tijdcapsule over honderden jaren gevonden gaat worden,” aldus ontwikkelaar Mahler.

Bij Restaurant De Viergang aan de Dorpsstraat in Zevenhuizen kon nog lang worden nagepraat en kennis worden gemaakt met de aankomende buren. Het was een geslaagd en goed bezocht evenement, met aandacht voor de kopers en elkaar. Foto’s van het evenement zijn te vinden op Facebook.

 

ga naar nieuws